12.7.12

✝ SUMMER






Nyder sommervejret i København med en af mine bedste veninder, caféture og ben&jerrys. Kan det blive meget bedre?

8.7.12

✝ Summer favorites

Summer favorites


Endelig skinner solen, sommeren er sådan rigtig startet! Her er bare et lille collage af mine ynglings sommer ting.

Et par aviator solbriller er et must! Jeg fandt disse fine i pink og jeg er helt vild med dem. De skiller sig ud på den cool måde, hvilket jeg bare elsker//Altid hav en lip balm med dig omkring så læberne hele tiden for fugt i varmen. De gode fra Eos passer perfekt i tasken og ser søde ud sammentidig!//Det er ingen hemmelighed at jeg elsker ELLE og derfor skal de selvfølgelig med på stranden!//Det er altid dejligt at have noget forfriskende med sig, og de cool coca cola light flasker er jo ikke til at stå for!//Saltvands spray er en fantastisk opfindelse! Helt klart et must//Jeg er vild med min one by one mascare fra maybelline, og heldigvis har de også lavet en waterproff version//Husk mindst SPF 15 i din sommer foundation! Der er SPF i de fleste, men tjek alligevel når du køreb//Altid hav en solcream med dig rundt omkring. Denne fra Clinigue er rigtig god, da den både tilføre huden næring og fugt, sammen tid med det er en SPF 30!

7.7.12

✝ New in; Bruuns Bazaar strik







Lige fra det øjeblik jeg så denne strik på en af ekspedienterne i Magasin, vidste jeg at den ville jeg have. Da jeg spurgte hende hvor den var fra forklarede hun venligt at den var fra Bruuns bazaar, men at de ikke havde flere tilbage... I stedet løb jeg over i Illum hvor hun kun havde den tilbage i str. XL. Men efter 10. minutters kiggen ude på lageret stod jeg endelig med den rigtige i den helt rigtige str.

Det gjorde pludselig en trist regnvejrsdag meget lysere. Så var den oven i købet på 50%! Ja tak.

✝ eos lip balm




Alle er jo helt oppe og køre over de små farvede eos lip balms. Det er også helt forståeligt for de er rigtig gode. Før har de været en del svære at få fat på i Danmark, og har kun kunne købes i få butikker i København og andre steder i Danmark. Nu har Matas så valgt at de også vil sælge dem. Og oven i købet billigere end andre steder. Til 65 dkk.

Så hvis alle du kender ikke havde dem før, kommer de til det nu. Matas sælger dem i seks forskellige farver. Udover Matas kan de også købes på nelly.com dog til 79 dkk.

Sweet Mint Lip Balm//Strawberry Sorbet Lip Balm//Honeysuckle Honeydew Lip Balm//Summer Fruit Lip Balm

2.7.12

✝ Update







Så er jeg hjemme igen fra Amsterdam med en super fantastisk oplevelse og det at kunne sige at jeg kom på 6. pladsen til EM i cheerleading. Det var en helt fantastisk tur, og et minde der kommer til at følge mig for evigt!

Idag var jeg sammen med Sophia. Vi var begge rigtig trætte efter weekendes konkurrence, men vi fik da taget nogle billeder som blev gode nok. Vejret er jo ikke lige frem til at råbe hurra for, så det er ikke blevet i til det helt store sommer outfit. Jeg håber i nyder ferien, og krydser fingre for at vejret bliver lidt bedre.