30.4.12

1000 m2 Sephora åbner 9 Maj!Sephora åbner i Illum onsdag d. 9 maj. Sephora har allerede 1.600 butikker rundt omkring i hele verden, så det var da på tide DK også fik sin(e. Der kommer nemlig højst sensynligt flere i løbet af de næste år!). 

Sephora er en stor 'legeplads', for beauty elskere. Der må man nemlig prøve dig frem alt det du vil, i stedet for 'bare' at stå at kigge fra en halv meters afstand. Udover det fortæller Sephoras internationale  chef fra Paris, der siger at: "Servicen vil selvfølgelige også være i top. Det veluddannede personale skal gøre kunden tryg, men alligevel stå på spring for at få dig til at prøve en ny øjenskygge, eller en ny duft. Vores salgspersonale skal have smittende entusiasme, som giver kunderne en følelse af trykhed."

Hos Sephora kan man købe alt fra Dior og YSL, til benefits cosmetics! Man kan selvfølgelig også købe Sephoras egne produkter. Udover det vil der være makeup skoler, neglebarer, hårstylister og det er muligt at booke en 'one to one'-lektioner målrettet netop dine behov. Så vær klar i Illum 9 Maj, hvis du vil være en af de første til t få fingrene i alt dette!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar